Billig husförsäkring logo
Billig husförsäkring bakgrund

Gjensidige husförsäkring


För dig som letar efter en billig husförsäkring för din villa eller radhus så är Gjensidige ett utmärkt val att överväga.

Gjensidiges husförsäkring

Gjensidiges husförsäkring ger omfattande skydd för ditt hem och familj. Med valbara paket som Bas, Lagom och Plus kan du anpassa försäkringen efter dina behov. Utöver grundläggande skydd som ansvarsförsäkring och egendomsskydd, erbjuder Gjensidige unika förmåner som mobbning- och identitetsskydd samt "glöm mig på nätet" för att skydda din digitala integritet. Detta gör Gjensidige till ett utmärkt val för en trygg och skräddarsydd husförsäkring.

  • Gjensidige billig husförsäkring

Skydd som ingår

När du väljer en husförsäkring hos Gjensidige kan du vara säker på att du får omfattande skydd för ditt hem och din familj. Genom att erbjuda olika paketalternativ, som Bas, Lagom och Plus, kan du skräddarsy försäkringen efter dina specifika behov.

I grundpaketet, Bas, ingår de viktigaste delarna av en hemförsäkring, såsom ansvarsförsäkring och egendomsskydd. Du kan vara trygg i vetskapen om att du är skyddad om olyckan skulle vara framme.

För dem som önskar extra förmåner och ett utökat skydd finns paketen Lagom och Plus. Här får du fördelar som allriskförsäkring, mobbning- och identitetsskydd samt det unika skyddet "glöm mig på nätet". Med dessa förmåner kan du känna dig extra trygg och säker i din vardag.

Med en husförsäkring hos Gjensidige får du inte bara grundläggande skydd för ditt hem, utan även tilläggstjänster som hjälper dig att hantera oönskade situationer. Oavsett vilket paket du väljer kan du vara säker på att Gjensidige är ett pålitligt val när det kommer till att skydda det som betyder mest för dig.

Skaffa billig husförsäkring hos Gjensidige

Omdöme

Billig husförsäkring bakgrund
Intresserad av Gjensidige?

SE ERBJUDANDEN