Billig husförsäkring logo
Billig husförsäkring bakgrund

ICA Försäkring husförsäkring


För dig som letar efter en billig husförsäkring för din villa eller radhus så är ICA Försäkring ett utmärkt val att överväga.

ICA Försäkrings husförsäkring

Med ICA husförsäkring får du omfattande försäkringsskydd för din villa eller bostad. Med upp till en miljon kronor i försäkrat lösöre och fullvärdesförsäkring för villan och andra byggnader, kan du känna dig trygg. Dessutom erbjuder försäkringen ett unikt skydd mot hussvamp med upp till 1 500 000 kronor i ersättning. Välj ICA Försäkring för att säkra ditt hem på bästa möjliga sätt.

  • ICA Försäkring billig husförsäkring

Skydd som ingår

När du väljer en husförsäkring hos ICA Försäkring får du ett omfattande skydd för ditt hem. En av fördelarna är att ditt lösöre är försäkrat upp till en miljon kronor, vilket ger dig trygghet för dina värdefulla ägodelar. Dessutom omfattas din villa och andra byggnader du har nämnt i försäkringsbrevet av en fullvärdesförsäkring. Det innebär att du får ersättning för eventuella skador upp till husets totala värde.

ICA Försäkring erbjuder även ett unikt skydd mot hussvamp. Om du skulle drabbas kan du få ersättning på upp till hela 1 500 000 kronor för att täcka kostnaderna för sanering och återställning. Detta ger dig trygghet och ekonomiskt stöd vid en potentiellt kostsam situation.

Utöver det omfattande skyddet för ditt hem inkluderar ICA husförsäkring även fördelaktiga reseskydd. Med 60 dagars reseskydd, vilket är bland de högsta på marknaden, kan du känna dig trygg när du reser. Detta ger dig en extra trygghet och förmån för både kortare och längre resor.

Skaffa billig husförsäkring hos ICA Försäkring

Omdöme

Billig husförsäkring bakgrund
Intresserad av ICA Försäkring?

SE ERBJUDANDEN